Spring over navigationshyperlinksForside > Sektorer > Leasing Klik her for at logge ind.

Spring over navigationshyperlinks.

Leasing

Sektorformand

Direktør Henrik Bech-Hansen, Nordania Leasing
Tlf. +45 45 12 12 12
E-mail: hbec@nordania.dk

Tilknyttet advokat
Erik Malberg
Bech-Bruun Advokatfirma
Tlf +45 72 27 33 73
E-mail: erm@bechbruun.com

Arbejdsopgaverne er bl.a.: Afskrivningsloven, Leaseurope, registerlovgivning, lejelovgivning, ABL95, billove, momslove, skat, restværdi, forretningsetik.

På internationalt plan er leasingsektoren medlem af en sammenslutning af nationale foreninger (LEASEUROPE). Gennem dette arbejde følger vi udviklingen på de finansielle markeder i Europa, og har gennem medlemskabet mulighed for at øve indflydelse på EU kommissionen og dermed på de EU direktiver, der vil få betydning for finansieringsvirksomhed i Danmark.

Offentligt tilgængeligt e-learning kursus om leasing

Finans og Leasing har udviklet et e-learning kursus om finansiel leasing.

Det digitale kursus udbydes her offentligt tilgængeligt for alle interesserede. Kurset er et grundkursus i finansiel leasing indenfor B2B og er særligt beregnet nye medarbejder og personer, der ikke har arbejdet i dybden med leasing før. Dog kan kurset naturligvis også anvendes til opgradering og sikring af eksisterende medarbejderes kompetencer.

Kurset tager ca. 2 ½ time og kan tages på det tidspunkt og i den hastighed, der passer hver enkelt.

Kurset er udviklet i samarbejde med Key2Know, der har stor erfaring i udviklingen af digitale kurser. Materialet er gennemset og kommenteret af EY og Bech Bruun.

Spørgsmål og kommentarer vedrørende kurset kan sendes til post@finansogleasing.dk Finans og Leasing har den fulde ejendomsret til kurset og dets indhold.

E-learning kursus findes her: http://finansogleasing.dk/elearningkursus/