Spring til indhold

Finans & Leasing har fået ny bestyrelse og formandskab

På Finans & Leasings ordinære generalforsamling den 7. maj har medlemmerne valgt en ny bestyrelse for det kommende år. Bestyrelsen har nu konstitueret sig og ny formand blev Claus Sørup Rasmussen, Nordania Leasing, mens Henrik Lund fra AL Finans blev ny næstformand.
 
Afgående formand for Finans & Leasing, Allan Mortensen, siger: – Det har været et privilegium for at mig at stå i spidsen for foreningen i de sidste tre år. Vi har blandt fået gennemført en ny strategi, fået fokus på bæredygtighed, og så har vi arbejdet med at forbedre medlemmernes oplevelse af at være medlem af Finans & Leasing. For ikke at tale om et utal af politiske sager.
 
Den nyvalgte formand, Claus Sørup Rasmussen siger: – Finans & Leasing er en forening i god udvikling, og den skal vi fortsætte det kommende år. Det kan vi med en stærk, nyvalgt bestyrelse, hvor jeg hilser især ATEA velkommen som ny virksomhed repræsenteret i bestyrelsen. Det valg viser, hvilken spændvidde vi har blandt virksomhederne i vores forening.
Vi ser ind i en række spændende sager, fx ændring af Tinglysningsloven så vores medlemmer kan lease solceller til bygninger og dermed bidrage til den grønne omstilling. Og så skal vi fortsat arbejde hårdt på at få kørt en licensordning for leasingvirksomheder over målstregen. Jeg glæder mig til samarbejdet med alle foreningens medlemmer.
 
Hele konstitueringen ser ud som følger:
 
Formand: Claus Sørup Rasmussen, Nordania Leasing
Næstformand: Henrik Lund, AL Finans
 
Øvrige bestyrelsesmedlemmer, som blev valgt på generalforsamlingen er:
 
Bo Jakobsen, Santander
Thomas Thoft Madsen, Leasing Fyn
Søren S. Larsen, Midt Factoring
Henrik Jakobsen, Atea Finans
Allan Mortensen, Jyske Finans
Michael Bruun, Sydbank Leasing
Frank Bøgholm Klausen, Nordea Finans