Spring til indhold

Leasing

Leasing understøtter erhvervslivet og bliver og mere og mere populært hos privatkunder

Leasing er en populær måde for mange danskere, både private og erhvervsdrivende, at anskaffe sig et køretøj på. For eksempel, så er 75% af alle ny-indregistrerede erhvervsbiler i Danmark leasede. Leasing begrænser sig dog ikke til biler, der bliver også indgået leasingaftaler om bl.a. køretøjer og maskiner indenfor transporterhvervet og byggeriet, landbrugsmaskiner, kontorinventar og meget mere.

Finans og Leasing har udviklet et e-learning kursus om finansiel leasing, som ligger offentligt tilgængeligt for alle der ønsker større indsigt i, hvad leasing er og hvilke fordele det repræsenterer for kunderne. Du kan finde kurset her.

Også private kunder har de senere år fået øjnene op for de mange fordele ved leasing –  budgetsikkerhed, sparet likviditet, fuld service/garanti m.v. – og i dag bliver ca. hver fjerde nye personbil til private husholdninger leaset. Og trenden er opadgående. For at sikre en ordentlig kundeoplevelse tog Finans og Leasing i 2010 initiativ til sammen med FDM at udvikle en standardkontrakt for operationel leasing til forbrugere, som de fleste af foreningens medlemmer aktive indenfor dette område nu anvender. Se link til aftaledokumentet her*.

ABL 95*

*Dokumenterne med Finans & Leasings navn/logo må kun anvendes af foreningens medlemmer.